06 45 65 9 222

INFO@RESTYLELOUNGE.NL

Massage/ zonnebank

Elke massage wordt uitgevoerd met een heerlijke warme basis amandelolie. U kunt zelf een etherische olie uitkiezen die wordt toegevoegd. De massage wordt in overleg uitgevoerd zodat het aan al uw wensen en verwachtingen zal voldoen. Onze masseurs zijn allen in bezit van de bijbehorende diploma's.

Klassieke Massage

De klassieke massage is een echte ontspannings massage die wij in 25 minuten of 55 minuten aanbieden. In de korte versie wordt uw gehele rug, schouders en nek gemasseerd en gaat u voor de 55 minuten massage dan worden ook uw benen en de voorkant van het lichaam gemasseerd.

Hotstone Massage

Het woord zegt het al, bij deze massage wordt u gemasseerd met heerlijke warme stenen die de doorbloeding van de spieren en huid activeren waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en de spieren zich beter ontspannen. De hotstone massage is er in 25 minuten en 55 minuten.

No more stress Massage

Bij deze massage wordt u volledig in de watten gelegd. De massage is er in 25 minuten of 55 minuten. Het is een zachte langzame massage met vloeiende grepen die zorgt voor een diepe ontspanning

Gelaats Massage

Bij deze massage wordt uw gezicht, schouders en nek gemasseerd. De massage heeft een duur van 20 minuten en geeft een heerlijke ontspanning.

Voetmassage

In deze 20 minuten durende massage worden uw voeten heerlijk verwend met de klassieke massagegrepen en komen niet alleen uw voeten tot rust maar uw gehele lichaam.

Cellulites cupping Massage

Deze massage is gericht op cellulites (ook wel sinaasappelhuid genoemd ) U wordt gemasseerd met siliconen cups die vacuüm zuigen op de huid. De massage bereikt het bindweefsel, dit is precies waar vetophopigen zich bevinden. De huid wordt sterk doorbloed waardoor afvalstoffen worden afgevoerd. De huid wordt verstevigd, gladder en strakker. De massage heeft een duur van 25 minuten en kan ook in kuur verband worden geboekt.

Zonnebank

Ontspannen kunt u ook heerlijk onder de zonnenbank. We hebben een mooie professionele zonnenbank van het merk Luxura, die een prachtig bruinings resultaat geeft.