Re-Style Lounge 'ALLES VOOR DE VROUW ONDER 1 DAK'

06 45 65 9 222 info@RESTYLELOUNGE.NL

Massages


Elke massage wordt uitgevoerd met een heerlijke warme basis amandelolie. U kunt zelf een etherische olie uitkiezen die wordt toegevoegd. De massage wordt in overleg uitgevoerd zodat het aan al uw wensen en verwachtingen zal voldoen. Onze masseurs zijn allen in bezit van de bijbehorende diploma's.


Klassieke Massage

De klassieke massage is een echte ontspannings massage die wij in 25 minuten of 55 minuten aanbieden. In de korte versie wordt uw gehele rug, schouders en nek gemasseerd en gaat u voor de 55 minuten massage dan worden ook uw benen en de voorkant van het lichaam gemasseerd.

Hotstone Massage

Het woord zegt het al, bij deze massage wordt u gemasseerd met heerlijke warme stenen die de doorbloeding van de spieren en huid activeren waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en de spieren zich beter ontspannen. De hotstone massage is er in 25 minuten en 55 minuten.

No more stress Massage

Bij deze massage wordt u volledig in de watten gelegd. De massage is er in 25 minuten of 55 minuten. Het is een zachte langzame massage met vloeiende grepen die zorgt voor een diepe ontspanning

Voetreflex Massage

Tijdens deze 25 minuten massage worden de reflexen in uw voeten gestimuleerd die in verbinding staan met verschillende delen van het lichaam om daar reacties op te wekken. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt op deze manier gestimuleerd.


Shiatsu Massage

Shiatsu is een Japanse massagemethode waarbij de drukpunten in de meridianen (energiekanalen) behandeld worden.'Shi' betekend vinger en 'atsu' betekend druk. De massage kunt u in 25 min of 55 minuten ondergaan. Een Shiatsu massage geeft u een diepe rust en ontspanning en brengt lichaam en geest in balans


Gelaats Massage

Bij deze massage wordt uw gezicht, schouders en nek gemasseerd. De massage heeft een duur van 20 minuten en geeft een heerlijke ontspanning.


Cellulites cupping Massage

Deze massage is gericht op cellulites (ook wel sinaasappelhuid genoemd ) U wordt gemasseerd met siliconen cups die vacuĆ¼m zuigen op de huid. De massage bereikt het bindweefsel, dit is precies waar vetophopigen zich bevinden. De huid wordt sterk doorbloed waardoor afvalstoffen worden afgevoerd. De huid wordt verstevigd, gladder en strakker. De massage heeft een duur van 25 minuten en kan ook in kuur verband worden geboekt.

Voetmassage

In deze 20 minuten durende massage worden uw voeten heerlijk verwend met de klassieke massagegrepen en komen niet alleen uw voeten tot rust maar uw gehele lichaam.