Re-Style Lounge 'ALLES VOOR DE VROUW ONDER 1 DAK'

06 45 65 9 222 info@RESTYLELOUNGE.NL

Workshops

Wij organiseren leuke gezellige workshops voor jong en oud. Niet zomaar een workshop, maar het is inclusief een lunch of diner en drankjes. Ook mag ieder kennis maken met de schoonheidsspecialist en iets uitkiezen om te laten doen. bv: Je wenkbrauwen laten epileren of verven, reiniging van de huid of misschien wil je liever een lekker maskertje. Vind je het leuk om ook nog even tussen onze kleding te snuffelen, dan kan je op deze dag shoppen met 10% korting.

Een combinatie van de verschillende workshops is mogelijk.

Ben je geïntresseerd? neem dan contact op via: info@restylelounge.nl of bel: 06 - 45 65 9 222

Alle workshops duren 2.5 uur.

kosten €49.95 pp.

Sieraden maken

In deze creatieve workshop kunt u bijvoorbeeld kiezen om een mooie ketting, armband of een leuke sleutelhanger te maken. en mocht u de smaak te pakken krijgen, maakt u ze misschien wel allemaal. Uiteraard gaat u naar huis met uw eigen gecreëerde sieraad waar u trots op mag zijn!

Schilderen

Ook al denkt u, 'dat is niks voor mij, ik kan dat toch niet ?!'

Onder begeleiding merkt u dat het prima gaat en zult u tijdens deze gezellige workshop nog versteld staan van uw talent. U gaat naar huis met een prachtige eigen creatie.


Fotolijstjes, spiegels of flessen decoreren.

In deze leuke workshop ga je met een lijmpistool de mooiste creaties maken. Decoreren met schelpen, kralen of pailletten. Natuurlijk gaat je kunstwerk mee naar huis!